Din segelsemester


JT Yachting erbjuder alla, inte bara vana seglare, en drömsemester med den senaste generationen av segelbåtar utrustade med all tänkbar modern komfort så väl som den mest uppdaterade teknologin för att segla i total säkerhet.

Du behöver bara bestämma dig för när ni vill ge dig av, resten sköter vi: flygen, skepparen, värdinnan, dykarutrustningen.... allt ni behöver för att få en oförglömlig resa.
Havsälskare som vi är, skulle vi vilja dela denna nautiska passion med ner och av denna anledningen arrangerar vi lågprisresor till havs, skräddarsydda efter era önskemål.

Både i Europa och i Västindien har vi valt lättillgängliga avgångsplatser samtidigt som ni kommer befinna er i en enastående natur full av  platser och skatter att upptäcka.

På varat bokningskontor kan vi bistå med all den hjälp och information som ni behöver angående resan, båten, personalen och tänkbara kryssningar, även med bild-/ och videomaterial. Ni kan kontakta antingen er researrangör eller så vänder ni er direkt till oss. Vi har även svensktalande personal.

Så packa strandväskan – Västindien, nu kommer vi!
Copyright 2002 - 2011 JT YACHTING S.a.g.l. All rights reserved.